Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/b/f/6/acupunctuurbart.be/httpd.www/includes/common.inc).

Contact

Waar kunt u mij vinden

Praktijk Leuven (Kortenberg)

Stationsstraat 24 (groepspraktijk Facet)
3070 Kortenberg
Tel. 0473 94 40 86
info@acupunctuurbart.be

Mijn acupunctuurpraktijk bevindt zich in het centrum van Kortenberg.
Daardoor ben ik zeer snel en makkelijk met de auto te bereiken vanuit Leuven, Zaventem, Vilvoorde, Bertem, Steenokkerzeel, Tervuren en veel andere gemeentes in Vlaams-Brabant. Parkeren rond de praktijk kan makkelijk.

De praktijk ligt op slechts een paar honderd meter van het station van Kortenberg. Kortenberg maakt deel uit van de treinverbinding tussen Leuven en Brussel, met haltes o.a. in Zaventem, Diegem, Nossegem, Erps-Kwerps, Veltem en Herent.

Ook de lijnbus is een optie, met bussen vanuit o.a. Leuven, Zaventem, Erps-Kwerps, Heverlee, Veltem en Tervuren.

 

Praktijk Eernegem

Eikenlaan 2G
8480 Eernegem (deelgemeente van Ichtegem)
Tel. 0473 94 40 86
info@acupunctuurbart.be

De praktijk is gelegen in het centrum van Eernegem, deelgemeente van Ichtegem.
Aan de T-splitsing van de Stationsstraat en de Westkerkestraat, laat men de kerk aan de linkerkant en neemt men de tweede straat rechts in de Westkerkestraat (aan de slagerij). Dat is de Eikenlaan. De Eikenlaan is een doodlopende straat.

Eernegem is door zijn centrale ligging snel en makkelijk met de auto te bereiken vanuit Koekelare, Aartrijke, Torhout, Gistel, Oudenburg, Oostende, Kortemark, Zedelgem, Veldegem, Brugge, Middelkerke en Nieuwpoort.

Ook de lijnbus is een optie, met bussen vanuit o.a. Torhout, Gistel, Oudenburg en Oostende.